24 Aralık 2007 Pazartesi

Tuzluk Takımı - Kapaklı

Tuzluk Takımı - Kapaklı

Alman Gümüşü : Obje, sarı ve bakırdan imal edilir ve 5-20 mikron 1000 ayar gümüş ile kaplanıp özel alaşımlı vernik ile laklanır. Bakır kullanıldığı için ilave %20 ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) fiyatlara dahildir.
İngiliz veya Alman gümüşü eşyaların ilk günkü görüntüsünü koruması için özel vernik kaplamasına zarar verilmemelidir. Bu nedenle bu objelerin temizliğinde gümüş parlatıcılar, deterjan, camsil, alkol vb. kullanılmamalıdır,sert cisimlerle üzeri çizilmemelidir.
Üretici firma Dalgıç Gümüş, 1937 yılında Hasan Dalgıç tarafından kurulmuş, 1975 senesinde Türkiye ' de ilk gümüş kaplamalı hediyelik eşya üretimine başlamıştır. Dalgıç Gümüş, 6 kıta 40 ülkeye yılda 2.000.000 USD 'lık ihracat yapar. 400'ün üzerinde parçadan oluşan geniş ürün yelpazesine sahip Dalgıç Gümüş firmasının en büyük özelliği, kalite ve ucuzluk ilkesi prensiplerine sahip, Ortadoğu'nun ve Balkan'ların en büyük gümüş kaplamalı hediyelik eşya üreticisi olmasıdır. Dalgıç Gümüş firmasının tüm ürünleri kararmayı önleyecek şekilde özel olarak imal edilmiştir ve TSE (Türk Standartları Enstitüsü) garantilidir.

Hiç yorum yok: